مدیریت ۶۳ واحد صنعتی در خوزستان توسط بانوان

مجتبی بهزادی : به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خوزتاب،امروز ۱دی ۹۷  معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور در امور بانوان و خانواده و استاندار خوزستان، نشست مشترکی با مشاوران فرامانداران خوزستان در امور بانوان برگزار کردند. معصومه ابتکار با اشاره به نتایج مثبت طرح جامع تاب آوری اجتماعی که به افزایش صبر و تحمل و چگونگی مقابله

مجتبی بهزادی : به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خوزتاب،امروز ۱دی ۹۷  معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهور در امور بانوان و خانواده و استاندار خوزستان، نشست مشترکی با مشاوران فرامانداران خوزستان در امور بانوان برگزار کردند.

۲۰۱۸۱۲۲۲ ۱۵۳۱۱۹ 300x225 مدیریت ۶۳ واحد صنعتی در خوزستان توسط بانوان

معصومه ابتکار با اشاره به نتایج مثبت طرح جامع تاب آوری اجتماعی که به افزایش صبر و تحمل و چگونگی مقابله با مشکلات با هدف کاهش آسیب های  اجتماعی در خانواده ها می پردازد، گفت : با توان‌افزایی جامعه میتوان با معضلات و آسیب‌های اجتماعی مقابله کرد و خانواده ها نیز استقبال زیادی از این طرح ها و کمک های آموزشی بهداشتی میکنند.

وی ادامه داد : عدالت فقط در توزیع ثروت نیست و ابعاد اجتماعی و سیاسی زیادی دارد ، عدالت اجتماعی یکی از  آرمان های انقلاب و مؤلفه‌های مهم در جامعه ما است .

ابتکار افزود : یکی از ابعاد مهم عدالت، عدالت جنسیتی است که در قانون برنامه ششم توسعه مورد توجه قرار گرفته و اولین قدم در این خصوص احیای مجدد ستاد ملی زن و خانواده بود که به عنوان یک ستاد فرا بخشی فعالیت کند. اولین جلسه این ستاد در اسفند سال گذشته با سه مصوبه تشکیل شد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده  ادامه داد : اولین مصوبه ستاد ملی زنان و خانواده، تدوین شاخص‌های عدالت جنسیتی بود .عدالت جنسیتی به معنای عدالت در آموزش ، بهداشت، ورزش و حقوق است.عدالت باید قابل‌سنجش باشد و در اینصورت میتوان برای کم کردن فاصله های جنسیتی حرکت کنیم.

۲۰۱۸۱۲۲۲ ۱۵۳۱۰۹ 300x225 مدیریت ۶۳ واحد صنعتی در خوزستان توسط بانوان

ابتکار اظهار کرد :  دسترسی به فرصت ها برای دختران نسبت به پسران برابر نیست و در برخی استان های مرزی به دلایل قومیتی ، به دختران فرصت کمتری نسبت به پسران داده می شود.

وی افزود: در سال‌های گذشته بنا به دلایل غیرکارشناسی، درس تربیت‌بدنی در مقطع ابتدایی برای دختران و پسران حذف شد که حذف این درس موجب ضعف جسمانی و اسکلتی دختران خواهد شد و در آینده هزینه سنگینی برای درمان این مشکل به کشور وارد می شود. با مذاکراتی که با آقای بطحایی وزیر آموزش‌وپرورش داشتیم ، بیش از ۷۵ هزار معلم اول تا سوم دبستان در ماه‌های گذشته آموزش‌های لازم ورزش و تربیت‌ بدنی را دیدند که در مقاطع اول تا سوم ابتدایی ساعات تربیت‌ بدنی را همین معلمان آموزش دهند.

ابتکار با اشاره به تخصیص بودجه به معاون امور بانوان در استانداری ها،  گفت : حضور بانوان در عرصه مدیریتی می‌تواند نوآوری، خلاقیت و امید را به عرصه مدیریت کشور بیاورد و مقرر شد  بر اساس توانمندی و شایستگی ۳۰ درصد از پست‌های مدیریت دولتی در اختیار بانوان قرار گیرد که در این موضوع رتبه قابل قبولی در حدود ۴ یا ۵ کسب کرده است؛ همچنین مدیریت ۶۳ واحد صنعتی نیز در استات خوزستان توسط بانوان انجام می‌شود .

معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده گفت : در مذاکرات با قوه قضاییه ، لایحه تامین امنیت زنان در مقابل خشونت به  نتیجه رسیده است ، در کشور حدود ۴ میلیون زن سرپرست خانوار داریم و ۷۰ درصد صنایع دستی کشور را بانوان تولید می‌کنند .

همچنی آموزش های قبل و بعد از ازدواج بعنوان مصوبه مهم ستاد زن و خانواده ، از نکات مهمی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

وی ادامه  داد : یکی از طرح های مهم ، دوره کسب و کار من است .در این طرح به زنانی مهارت‌های کافی دارند  چگونگی به نتیجه رساندن این مهارت ها از طریق ثبت یک بنگاه و یا فعالیت اقتصادی آموزش داده می شود. این دوره به افزایش توانمندی زنان کمک میکند تا بتوانند با اتکا به فرهنگ بومی خودشان در تولیدات خانگی، کشاورزی و لباس‌های محلی موفق عمل کنند.

ابتکار با اشاره به اهمیت صندوق های خرد ، گفت :صندوق‌های خرد یکی از مکانیسم‌های موفق است که ما از آن حمایت می‌کنیم؛ این صندوق ها باید در روستاهای استان خوزستان استمرار پیدا کند و به عنوان الگویی برای توان‌افزایی روستاییان و مناطق محروم قرار گیرد.

وی ادامه داد : طرح مهمی که در حال حاضر در کشور شروع شده ، طرح گفتگوی ملی خانواده است که در این طرح معضل اختلال ارتباطی در خانواده ها مورد توجه قرار می‌گیرد که در خوزستان مرحله اول این طرح با همکاری انجمن جامعه‌شناسی ایران اجرا شده و از تشکل‌ها می‌خواهیم در این موضوع فعالیت بیشتری داشته باشند تا بتوانیم آسیب های اجتماعی را کاهش دهیم

 گزارش پایگاه خبری تحلیلی خوزتاب ، فرانک موسوی مدیرکل امور بانوان استانداری خوزستان با اشاره به فعالیت های جامع آموزشی،بهداشتی،اقتصادی جهت کمک و توانمند سازی بانوان خوزستان مطرح کرد:

طرح شناسایی و جذب ۲۳۰۰ کودکان بازمانده از تحصیل با کمک استاندار شریعتی که ۵۰ درصد کودکان دختر بوده اند.

طرح مشکات : آموزش دانش آموزان و خانواده / طرح بشرا : آموزش بهداشتی و بلوغ ویژه دختران دوره متوسطه

توانمند سازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار،آموزش و کمک بهداشتی به دختران و آموزش مهارتی در مناطق روستایی و حاشیه شهرها ،آموزش صرفه جویی مصرف انرژی به منظور کاهش پیک مصرف برق و ایجاد صندوق های خرد در جهت اشتغالزایی بانوان، توانمند سازی و ارائه تسهیلات به زنان عشایر ، طرح جامع آموزش حرفه اشتغالزا و اردوهای زیارتی سیاحتی.کاهش اسیب های اجتماعی مرتبط با زنان،نهاد های خانواده و توسعه سلامت و توانمندسازی زنان در امور اقتصادی.

 

مجتبی بهزادی خوزتاب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.