کد خبر : 11556
تاریخ انتشار : جمعه 12 مهر 1398 - 13:01

احداث بیش از ۱۳۰ هزار کلاس درس در کشور از برکات مجمع خیرین مدرسه ساز کشور است

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اظهار کرد: ساخت ۳۰ درصد مدارس کشور در قالب بیش از ۱۳۰ هزار کلاس درس در کشور از برکات مجمع خیرین مدرسه ساز کشور است. به گزارش پایگاه خبری خوزتاب، مهرالله رخشانی مهر روز پنج شنبه ۱۱ مهرماه ۹۸ در آیین بهره برداری از ۲۵۴ فضای آموزشی در قالب ۸۶۰

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور اظهار کرد: ساخت ۳۰ درصد مدارس کشور در قالب بیش از ۱۳۰ هزار کلاس درس در کشور از برکات مجمع خیرین مدرسه ساز کشور است.

IMG 20191004 182152 619 300x193 احداث بیش از 130 هزار کلاس درس در کشور از برکات مجمع خیرین مدرسه ساز کشور است

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب، مهرالله رخشانی مهر روز پنج شنبه ۱۱ مهرماه ۹۸ در آیین بهره برداری از ۲۵۴ فضای آموزشی در قالب ۸۶۰ کلاس درس که به صورت ویدئو کنفرانس با حضور مقام عالی وزارت در استانداری خوزستان برگزار شد، با گرامی داشت یاد و خاطره مرحوم دکتر حافظی به عنوان بنیان گذار جامعه خیرین مدرسه ساز کشور گفت: نهالی که ایشان در کشور کاشت هم اکنون به نهال تنومندی تبدیل شده است.

وی افزود: ساخت ۳۰ درصد مدارس کشور در قالب بیش از ۱۳۰ هزار کلاس درس، ساخت ۵۰ درصد کلاس های درس طی سالهای ۹۶ و ۹۶ و ساخت ۳۰ درصد کلاس های درس در سال ۹۸ از برکات مجمع خیرین مدرسه ساز در کشور است.

رخشانی مهر با بیان اینکه تعهدات خیرین طی سالهای ۹۶ تا ۹۸ رشد چشمگیری داشته است، گفت: این تعهدات در سال ۱۳۹۶ ۸۰۰ میلیارد تومان ، در سال ۱۳۹۷ یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان و در سال ۱۳۹۸ به یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است.

وی خاطرنشان کرد: البته در کنار خیرین دولت هم تلاش کرده است که سهم خود را در امر مدرسه سازی و پروژه های مشارکتی خیرین به درستی به انجام برساند. در حال حاضر صد در صد پروژه های مشارکتی در سال ۱۳۹۶ و صد و ده درصد این پروژه ها در سال ۱۳۹۷ و صد در صد آن طی سال ۱۳۹۸ تا کنون تخصیص یافته که جا دارد از همکارانمان در سازمان برنامه و بودجه کشور تشکر کنم.

رخشانی مهر بیان کرد: هیئت مدیره جدید خیرین مدرسه ساز با عزمی راسخ در صدد هستند مشکلات مدارس تخریبی کشور را حل کنند و علی رغم تمامی تلاش های صورت گرفته امروز ۳۰ درصد مدارس کشور نیازمند تخریب و بازسازی و مقاوم سازی هستند.

وی گفت: بیشتر کلاس های تخریبی به ترتیب در استانهای تهران ،خراسان رضوی ، گیلان ،خوزستان و سیستان و بلوچستان قرار دارند و بیشترین کلاس های نیازمند مقاوم سازی نیز در استانهای تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان، فارس و خوزستان واقع شده اند.

رخشانی مهر افزود: میانگین سرانه فضاهای آموزشی کشور ۲/۵ مترمربع است در حالی که قبل از انقلاب این عدد فقط ۵/۱ مترمربع بود ولی باید اعلام کنم که ۱۰ استان استانهای البرز، سیستان و بلوچستان، البرز، آذربایجان غربی، تهران و قم از این نظر زیر خط میانگین قرار دارند و استان خوزستان با سرانه ۸۳/۴ مترمربعی هم زیر خط میانگین قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه برای افزایش این سرانه در خوزستان تلاش های زیادی صورت گرفته است، گفت: در سال ۱۳۹۵ از محل اعتبارات ملی فقط ۸ میلیارد تومان در سه طرح اصلی به استان خوزستان اختصاص پیدا کرد و این عدد در سال ۹۶ به ۱۸ میلیارد تومان و در سال ۹۷ به ۱۰۷ میلیارد تومان و در ۹۸ به ۱۰۵ میلیارد تومان رسید.

وی تصریح کرد: تعهدات خیرین در استان خوزستان در سال ۹۵ ، ۸۷ میلیارد تومان ، در سال ۹۶، ۹۸ میلیارد تومان ، در سال ۹۷ ، ۱۳۰ میلیارد تومان و در سال ۹۸ ، ۱۵۵ میلیارد تومان بوده است.

رخشانی مهر این کشور را جزو کشورهای حادثه خیز دنیا دانست و گفت: در اثر وقوع زلزله مدارس این کشور با آسیب های زیادی رو به رو شد. البته ساختمان مدارس از نظر شرایط اولیه دارای ایمنی مطلوبی هستند.

وی در عین حال به بروز پدیده سیل در استان خوزستان نیز اشاره کرد و گفت: در اثر پدیده سیل ۱۱۳ مدرسه در استان خوزستان آسیب دید که ۷۶ مدرسه نیازمند تعمیر اساسی و ۳۵ مدرسه نیاز به تخریب و بازسازی پیدا کردند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.