مدیران به فکر التهاب و تقاضای شب عید باشن/ اقدامات دستگاه‌ها در تامین و توزیع کالاها باید برای مردم ملموس باشد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خوزتاب، بحرینی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خوزستان گفت: مصوبات قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان در خصوص تامین و توزیع کالا باید اجرایی و پایش شود. سیدعلی بحرینی مقدم با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز و لزوم تامین کالاهای اساسی استان به التهاب ایام پیش رو اشاره

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خوزتاب، بحرینی معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری خوزستان گفت: مصوبات قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان در خصوص تامین و توزیع کالا باید اجرایی و پایش شود.

سیدعلی بحرینی مقدم با اشاره به نزدیک شدن ایام نوروز و لزوم تامین کالاهای اساسی استان به التهاب ایام پیش رو اشاره کرد و با بیان این‌که از امروز باید التهاب و تقاضای شب عید را مدنظر قرار دهیم، گفت: اگر ما مسئولان از امروز نسبت به تامین کالاهای اساسی شب عید بی تفاوت باشیم یا هماهنگی‌های لازم را برای تامین کالا انجام ندهیم، آن زمان در شرایط بحرانی قرار می‌گیریم و این مساله قابل قبول نیست.

بحرینی مقدم با اشاره به بحث توزیع مرغ و گوشت در بازار استان اظهار کرد: جای تعجب دارد که بعد از مدت‌ها همچنان در بحث توزیع مرغ و گوشت در بازار استان با مشکل مواجه هستیم و نارضایتی‌هایی در این زمینه وجود دارد.

وی افزود: این‌که هنوز درگیر این موضوعات ساده و پیش پا افتاده هستیم، مساله‌ای است که می‌توان با یک برنامه‌ریزی ساده و تصمیم‌گیری در کمیته تامین و توزیع کالای استان آن را حل کرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خوزستان تصریح کرد: باید در درون استان با خردجمعی بهترین روش را برای توزیع و نظارت این کالای محدود داشته باشیم. در این زمینه انتظار است با توجه به تشکیل قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان، اگر مصوبه‌ای در این قرارگاه در خصوص تامین و توزیع کالا مصوب می‌شود، آن را اجرایی و پایش کرد.

بحرینی مقدم با اشاره به نزدیک بودن بازار شب عید عنوان کرد: در حال حاضر شرایط تامین کالا در استان خوب است اما یک ماه دیگر بازار شب عید را پیش  رو داریم و باید از اکنون التهاب و تقاضای شب عید را مد نظر قرار داد زیرا اگر این هماهنگی اکنون ایجاد نشود، آن زمان در شرایط بحرانی قرار می‌گیریم و این مساله قابل قبول نیست.

وی با بیان این‌که باید رویه‌های تامین کالا در استان اصلاح شود، ادامه داد: باید پیشنهاداتی را در سطح ملی ارائه دهیم تا بتوانیم منابع بیشتری از سطح ملی جذب کنیم و شرایط تامین کالا و همچنین فعالیت بنکداران استان را مهیا کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: وقتی قیمت کالا افزایش پیدا کرده و نیاز به سرمایه در گردش در بنکداران و توزیع کنندگان عمده وجود دارد، برای این‌که بتوانیم تامین نقدینگی کنیم، درخواست داریم تا از محل کمک‌های فنی اعتباری، تسهیلات ارزان‌قیمت و سرمایه در گردش به بنکداران و توزیع کنندگان عمده کالا در استان ارایه شود تا برای شب عید دغدغه تامین کالا نداشته باشیم.

IMG 20190106 144813 342 300x300 مدیران به فکر التهاب و تقاضای شب عید باشن/ اقدامات دستگاه‌ها در تامین و توزیع کالاها باید برای مردم ملموس باشد

⤵اقدامات دستگاه‌ها در تامین و توزیع کالاها باید برای مردم ملموس باشد

امید بن عباس مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با اشاره به تحریم های اقتصادی گفت: دولت چون هدفی دارد و تصمیم گرفته تا معیشت مردم به سختی نیافتد، خود را موظف کرده که ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاها تخصیص بدهد، تا ضروریات زندگی مردم به راحتی تامین شود، به همین دلیل باید نتیجه تلاش دستگاه‌های اجرایی استان در میان مردم ملموس باشد.

بن عباس در جلسه قرارگاه فرماندهی اقتصادی استان با بیان این‌که باید نتیجه تلاش دستگاه‌های اجرایی استان در بحث تامین و توزیع کالای اساسی در میان مردم ملموس و مشهود باشد، گفت: بحث کیفی تامین و توزیع کالا باید مورد ارزیابی قرار بگیرد که تا چه میزان این تامین در سطح جامعه اثرگذار بوده است.

بن عباس اظهار کرد: در این شرایط اقتصادی، نرخ ارز و وضعیت تحریم‌ها، دولت خود را موظف کرده که ارز ۴۲۰۰ تومانی به کالاها تخصیص بدهد، زیرا هدفی دارد و تصمیم گرفته، تا معیشت مردم به سختی نیافتد و ضروریات زندگی مردم به راحتی تامین شود.

وی افزود: دولت به دنبال آن است تا کالای ضروری و مورد نیاز مردم به راحتی در دسترس آن‌ها باشد و قیمت‌ها نیز مناسب باشد. در این زمینه گام‌هایی در استان برداشته شده است اما با رصدی که از چند استان هم رده خوزستان در سطح کشور انجام شد، متوجه شدیم اقداماتی که در استان در حال انجام است بسیار کمتر از استان‌های دیگر است.

مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استاندار خوزستان با بیان این‌که باید نتیجه تلاش دستگاه‌های اجرایی استان در بحث تامین و توزیع کالای اساسی در میان مردم ملموس و مشهود باشد، تصریح کرد: همه دستگاه‌ها وقت می‌گذارند، تلاش می‌کنند اما این آمار و ارقام یک وجه ظاهری دارد که در جداول نمایان است ولی موضوع اصلی بحث کیفی تامین و توزیع کالا است که باید مورد ارزیابی قرار بگیرد که تا چه میزان این تامین در سطح جامعه اثرگذار بوده است.

بن عباس با اشاره به اصلاح فرآیند توزیع کالا در استان عنوان کرد: بر اساس منطق اقتصادی وقتی بازار، یک بازار بزرگ است و تقاضا در آن بازار شدت دارد و تعیین کننده شاخص قیمت است، باید نیاز آن بازار را تامین کرد زیرا این بازار بر سایر بازارهای جانبی که پایین‌دست آن بازار اصلی هستند، اثرگذاری مثبتی دارد.

وی خاطرنشان کرد: این که بگوییم منطقه محروم است و سهمیه بیشتری را به آن اختصاص بدهیم، صحیح نیست و همه مشکل را حل نمی‌کند. وقتی قدرت جذب این همه کالا در منطقه محروم وجود ندارد باعث می‌شود که آن کالا خارج از شبکه و در نقاطی که کشش دارد، با قیمت‌های دیگری عرضه شود و بازار را مختل می‌کند.

 

مجتبی بهزادی خوزتاب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.