کد خبر : 12993
تاریخ انتشار : شنبه 23 آذر 1398 - 14:24

بررسی سند توسعه استان خوزستان در دیدار مجمع جوانان نواندیش استان با رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب ، مجمع جوانان نواندیش استان خوزستان در دیدار با رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی، که در روز چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ برگزار شد، سند توسعه استان خوزستان را بررسی کردند. در این دیدار ، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: ساختار مدیریتی کشور به گونه‌ای است که اختیارات

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب ، مجمع جوانان نواندیش استان خوزستان در دیدار با رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی، که در روز چهارشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۸ برگزار شد، سند توسعه استان خوزستان را بررسی کردند. در این دیدار ، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: ساختار مدیریتی کشور به گونه‌ای است که اختیارات متمرکز است و بنابراین عمده منابعی که می‌تواند تحول ساز باشد، در اختیار مرکز است و در اختیار مدیران استانی نیست.
index12 300x166 بررسی سند توسعه استان خوزستان در دیدار مجمع جوانان نواندیش استان با رییس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی

امید حاجتی
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان:

یکی از مشکلات اصلی در بحث مدیریت استان‌ها و به ویژه استان خوزستان آن است که کمتر از ۵ درصد از منابعی که باید توسعه را در خوزستان رقم بزند، توسط مدیران استانی مدیریت می‌شود و باقی منابع به صورت متمرکز در کشور مدیریت می‌شوند.

وی عنوان کرد: ساختار مدیریتی کشور به گونه‌ای است که اختیارات متمرکز است و بنابراین عمده منابعی که می‌تواند تحول ساز باشد، در اختیار مرکز است و در اختیار مدیران استانی نیست.

وی ادامه داد: بی کفایتی مدیریتی در سطوح مختلف یکی دیگر از دلایل اصلی عدم توسعه در خوزستان است که باید به آن توجه ویژه شود.

مجتبی حاجتی
رئیس مجمع جوانان نواندیش :

آنچه در نهایت برای مجمع جوانان مهم است حساسیت جامعه و نخبگان و مدیران دستگاهها نسبت به مباحث برنامه توسعه و شاخص های عملکرد براساس آن است تا بتوان با اجرای آن در راستای پیشرفت استان خوزستان گام برداشت.

سیروس داودی از فعالان حوزه توسعه در خوزستان نیز گفت:

بررسی علت تحقق نیافتن سند های توسعه از اهمیت بسیاری برخوردار است؛ با توجه به اینکه به پایان زمان سند چشم انداز چیزی باقی نمانده است باید بررسی شود که کدام دستگاه ها در اجرای این سند موفق بوده و چه دستگاهی عملکرد خوبی نداشته است.

مهدی بهزادی
مسول کارگروه آموزش و پژوهش مجمع :

با ارائه پاورپوینت بررسی مفاهیم توسعه، و انواع آن، آمار اعلام شده از سوی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خوزستان را بررسی و ابهامات آماری موجود این سازمان را شرح داد.
بهزادی، با بیان اینکه سازمان مدیریت و برنامه ریزی در حوزه زیست محیطی هیچ آمار و برنامه استراتژیکی تدوین نکرده است، ادامه داد: برنامه ریزی براساس مدل های نوین مدیریتی از وظایف سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هاست که عدم برنامه ریزی برای حل مشکلات از سوی آن سازمان مشهود است.

شهرام هزاریان
دبیر مجمع جوانان نواندیش:

اعتبارات عمرانی توسط ادارات مختلف دراستان صد درصد جذب نمیشوند ؟
درصورتی که اعتباراتی که به مناطق اختصاص داده میشود باید طی یک فرایند اداری از طریق مسئول مربوطه درشهرستان وپیگیری مستمر از طریق عوامل مافوق دراستان جذب شوند که بعضی از سازمانها موفق به جذب ۱۰۰ درصد اعتبارات نمیشوند .

مصدق زنگنه
نائب رییس مجمع :

بدون شک مغز متفکر و موتور پیشران توسعه ی هر کشور سازمان مدیریت و برنامه ریزی است اینکه در دولت های مختلف چقدر به این سازمان و برنامه های آن اهمیت داده شد می تواند مورد سوال باشد که مسولین امر باید پاسخگوی این موضوع باشند.
عموما درکشور ما توسعه به گونه ی نامتوازن صورت گرفته است و این مهم را در استان خوزستان به وضوح می‌توان دید
مهاجرت های بی رویه، افزایش حاشیه نشینی و موارد دیگری می‌توان از علل همین توسعه نامتوازن باشد که مسولین امر این موضوع را نیز باید پاسخ دهند که آیا توسعه در استان خوزستان متوازن یا نامتوازن بوده است.

مصطفی زارع
قائم مقام شورای راهبردی مجمع

سازمان مدیریت و برنامه ریزی صرفا مسئول تخصیص اعتبار و تزریق بودجه به سازمانها می باشد ؟ یا در قبال حسن اجرای آن هم نظارت دارد؟
اگر مسئولیت نظارت را عهده دار است ،چرا بعد از مبادله موافقت نامه ها و انتقال نقدینگی یا اعتبارات ،با تشخیص و سلیقه شخصی مدیران بعضا در جای دیگری هزینه می شوند؟
دلیل این دوگانگی در کجاست؟

یاشار مهرابی
عضو شورای راهبردی مجمع:
نیز بر جبران عقب ماندگی در زیر ساخت های مراکز آموزشی استان که بواسطه جنگ تحمیلی و خسارات مادی و معنوی آن بوجود آمده است، تاکید کرد،
همچنین لزوم شفاف سازی عملکرد مدیران در استان در جهت تنویر افکار عمومی و جلوگیری از بکارگیری مجدد مدیران نالایق برای سرعت بخشی به توسعه و گردش صحیح مدیران بالاخص جوانان توجه ویژه به بحث اشتغال جوانان بویژه جوانان تحصیل کرده بومی با توجه به وعده های داده شده در برنامه های توسعه ای کشور و سند چشم انداز را از دیگز انتظارات حوزه جوانان برشمرد.

رشید زلقی
رییس کارگروه تشکیلات مجمع:

نیز با طرح دو سوال اساسی زیر پیرامون مباحث توسعه استان، خواستار توجه جدی این سازمان به حل مشکلات موجود داشت.
۱. چرا سال مالی و کارگروه برنامه‌ریزی استان و شهرستانها با فاصله بعضاً چند ماهه از پایان سال مالی تشکیل می‌شود؟
۲. چرا فرایند ارجاع کار در مناقصه‌ها با تاخیر زیاد صورت می‌پذیرد تا جایی که بعضی مناقصات به سال شمسی آتی موکول می‌شود

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.