کد خبر : 12683
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 آبان 1398 - 22:36

تمهیدات لازم برای سیلاب‌های احتمالی در خوزستان پیش‌بینی شده است

معاون امور آب و آبفا وزیر نیرو گفت: وضعیت سدها تحت کنترل است و تمهیدات لازم برای سیلاب‌های احتمالی در خوزستان پیش‌بینی شده است. به گزارش پایگاه خبری خوزتاب،به نقل از فارس، قاسم تقی‌زاده خامسی عصر امروز در نشست خبری همایش ملی «سیلاب ۹۸_۹۷: اگر تکرار شود!» اظهار کرد: اولین وظیفه وزارت نیرو تامین آب

معاون امور آب و آبفا وزیر نیرو گفت: وضعیت سدها تحت کنترل است و تمهیدات لازم برای سیلاب‌های احتمالی در خوزستان پیش‌بینی شده است.
IMG 20191113 223030 831 300x151 تمهیدات لازم برای سیلاب‌های احتمالی در خوزستان پیش‌بینی شده است

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب،به نقل از فارس، قاسم تقی‌زاده خامسی عصر امروز در نشست خبری همایش ملی «سیلاب ۹۸_۹۷: اگر تکرار شود!» اظهار کرد: اولین وظیفه وزارت نیرو تامین آب شرب مردم از طریق درون‌سرزمینی یا انتقال آب است که در حال حاضر مشغول مطالعه استان‌ها هستیم که از چه منبعی می‌توان بهتر آب شرب مردم را تامین کرد.

وی افزود: اگر انتقال آبی بین مناطق صورت گیرد برای آب شرب است و برای هر استانی مشغول تهیه سند آب هستیم تا مشخص شود، آب شرب، صنعت‌ و آب‌ کشاورزی از‌ کجا تامین شود.

معاون آب و آبفا وزیر نیرو گفت: برای تامین آب در بخش صنعت نیز ترجیح می‌دهیم در مکان‌هایی که مشکل داریم از آب شیرین‌کن و نمک‌زدایی استفاده کنیم و از طریق دریا تامین کنیم که البته تمام جوانب زیست محیطی آن باید مطالعه و بررسی شود.

تقی‌زاده ادامه داد: ذخایر سدها در کل کشور حدود ۵۰ میلیارد متر مکعب است که از این میزان ۲۳ و نیم میلیارد متر مکعب در خوزستان است که تقریبا نیمی از ذخایر آبی کشور در سدهای این استان جمع شده‌اند.

وی افزود: برای سیلاب احتمالی آینده، تمهیدات بسیاری برای استان پیش‌بینی شده از جمله اینکه کل‌ سدها به اندازه کافی تخلیه شده تا جای بیشتر برای مدیریت سیلاب داشته باشند.

تقی‌زاده عنوان کرد: حدود ۱۲۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه آب منطقه‌ای استان خوزستان داده شده که بخشی از آن هم تخصیص داده شده و بخش دیگر هم‌ امیدواریم تا پایان سال تخصیص داده شود تا بتوان خسارت‌های ناشی از سیل را جبران‌ کرد.

معاون آب و آبفا وزیر نیرو با اشاره به این‌که سیل غیرقابل پیش‌بینی است، گفت: هیج کسی در دنیا ادعا نمی‌کند‌ که می‌توان سیل را پیس‌بینی کند که البته خسارت‌بارترین حادثه سیل و به ویژه سیل‌های جدی مثل سال گذشته یا امسال خوزستان است.

وی ادامه داد : آنچه گفته می‌شود بیشتر به عنوان هشدار است و در فصل حاضر باوجود پیش‌بینی‌های داده شده اما هیچ اثری از سیل نیست،‌ آبان ماه پربارانی است اما آذر و دی حداکثر نرمال پیش‌بینی شده است.

تقی‌زاده با اشاره به این‌که باتوجه به سیل سال گذشته در تلاش برای برخورد محافظه‌کارانه‌تر با آن هستیم تا اتفاقی پیش نیاید و در صورت وقوع سیلاب بتوان آن را کنترل کرد، افزود: سدهای ساخته شده در خوزستان، وظیفه خود را در سیلاب سال گذشته با بالاترین پیک، بسیار خوبی مدیریت کردند‌ که حتی یک کشته هم نداشتیم.

معاون آب و آبفا وزیر نیرو در خصوص بازدید از فاضلاب اهواز به‌عنوان یکی از اهداف سفرش، اظهار داشت: فاضلاب اهواز حدود ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر شبکه دارد که در حال حاضر ۵۰ درصد آن فرسوده شده، همچنین براثر سیلاب سال جاری، حدود ۷۰ کیلومتر خطوط فاضلاب اهواز از رده خارج شد که از این میزان ۵۰ درصد آن ترمیم شده و در این ترمیم، کلکتورها و ایستگاه پمپاز در حال تعویض است.

تقی‌زاده بیان کرد: طرح‌ جامع فاضلاب اهواز مطالعه و تمام شده است و به نرخ امسال حدود ۲ هزار و ۵۰۰‌ میلیارد ‌تومان اعتبار نیاز دارد که گزارش آن تهیه شده و بنا است برای رئیس جمهور ارسال و درخواست اعتبار انجام شود‌.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.