دخل و خرج ایرانی ها در سال ۹۸

متوسط هزينه‌ سالانه‌ يك خانوار شهري و يك خانوار روستايي در سال ۹۸ چقدر بود؟

اخبار مهم خوزستان را در خوزتاب بخوانید؛

متوسط هزينه‌ سالانه‌ يك خانوار شهري و يك خانوار روستايي در سال ۱۳۹۸ به ترتیب ٤٧ و ٢٦ میلیون تومان بوده است.

 

IMG 20200623 104015 573 متوسط هزينه‌ سالانه‌ يك خانوار شهري و يك خانوار روستايي در سال ۹۸ چقدر بود؟

به گزارش پایگاه خبری خوزتاب اخبار خوزستان؛

بنا بر داده های مرکز آمار ایران، متوسط هزينه‌ی كل خالص سالانه‌ی يك خانوار شهري ٤٧٤،٣٧٩ هزار ريال بوده است كه نسبت به رقم مشابه در سال قبل ٢٠,٦ درصد افزايش نشان مي دهد

 

 

 

نگاهي به اهم نتايج طرح در سال ١٣٩٨ در مناطق شهري و روستايي نشان مي‌دهد كه:

 

 

–  متوسط هزينه‌ی كل خالص سالانه‌ی يك خانوار شهري ٤٧٤،٣٧٩ هزار ريال بوده است كه نسبت به رقم مشابه در سال قبل ٢٠,٦ درصد افزايش نشان مي دهد. از هزينه‌ كل سالانه‌ی خانوار شهري ١١٧،٥٢٩ هزار ريال با سهم ٢٤.٨ درصد مربوط به هزينه‌های خوراكي و دخاني و ٣٥٦،٨٥٠ هزار ريال با سهم ٧٥.٢ درصد مربوط به هزينه‌هاي غيرخوراكي بوده است. در بين هزينه‌‌هاي خوراكي و دخاني، بيشترين سهم با ٢٢.٠ درصد مربوط به هزينه‌ گوشت و در بين هزينه‌هاي غيرخوراكي بيشترين سهم با ٤٨.٠ درصد مربوط به هزينه مسكن، سوخت و روشنايي بوده است.

 

 

–  متوسط درامد اظهار شده‌ سالانه‌ يك خانوار شهري  ٥٤١،٠٠٧ هزار ريال بوده است كه نسبت به سال قبل، ٢٤,٤ درصد افزايش داشته است. بر اين اساس در سال ١٣٩٨ رشد متوسط درامد سالانه خانوارهاي شهري بیشتر از رشد متوسط هزينه كل سالانه است. منابع تامين درامد خانوارهاي شهري نشان مي­دهد كه ٣٢.٥ درصد درامد از مشاغل مزد و حقوق بگيري، ١٦.١ درصد از مشاغل آزاد كشاورزي و غيركشاورزي و ٥١.٤ درصد از محل درامدهاي متفرقه خانوار تأمين شده است.

 

 

– مقایسه درصد خانوارهای شهری استفاده کننده از لوازم عمده زندگی در سال ١٣٩٧ نسبت به سال ١٣٩٨  نشان می­دهد كه خانوارهاي استفاده كننده اتومیبل شخصی از ٥٣,٢ به ٥٣.١، یخچال فریزر از ٦٨.٥ به ٧٠.٢، جاروبرقی از ٩١.٥ به ٩١.٧، ماشین لباسشویی از ٨٦.٦  به ٨٧.١، ماشین ظرفشویی از ٨.٤ به ٧.٦، اجاق گاز از ٩٩.٢ به ٩٩.١ و مایکروويو و فرهاي هالوژن دار از ١٢.٦ به ١٢.٣ درصد تغيير يافته است.

 

 

– در سال ١٣٩٨، عمده ترین نوع سوخت مصرفی ٩٣,٦ درصد از خانوارهای شهری برای گرما، گاز طبیعی(شبکه عمومی) بوده است.

 

 

 

متوسط هزينه‌ كل خالص سالانه‌ يك خانوار روستایی  ٢٦١،٠٠٦ هزار ريال بوده است كه  نسبت به سال قبل ٢١,٧ درصد افزايش نشان مي‌دهد. از هزينه‌ كل سالانه‌ خانوار روستايي١٠٢،٦٦٤ هزار ريال با سهم ٣٩.٣ درصد مربوط به هزينه‌هاي خوراكي و دخاني و ١٥٨،٣٤٢ هزار ريال با سهم ٦٠.٧ درصد مربوط به هزينه‌هاي غيرخوراكي بوده است. در بين هزينه‌هاي خوراكي و دخاني، بيشترين سهم مربوط به هزينه‌ آرد، رشته، غلات، نان و فرآوردهای آن و گوشت هر كدام ٢٢.٠ درصد و در بين هزينه‌هاي غيرخوراكي، بيشترين سهم با ٣٠.٠ درصد مربوط به مسكن، سوخت و روشنايي بوده است.

 

 

متوسط درامد اظهار شده­ سالانه‌ يك خانوار روستايي  ٢٩٧,٠٢٢ هزار ريال بوده است كه نسبت به سال قبل ٢٧,٤ درصد افزايش داشته است. منابع تامين درامد خانوارهاي روستایی نشان مي­دهد كه ٣٠,٧ درصد از مشاغل مزد و حقوق بگيري، ٣٣.٥ درصد از مشاغل آزاد كشاورزي و غيركشاورزي و ٣٥.٨ درصد از محل درامدهاي متفرقه خانوار تأمين شده است.

 

– مقایسه درصد خانوارهای روستایی استفاده کننده از لوازم عمده زندگی در سال ١٣٩٧ نسبت به سال ١٣٩٨  نشان می­دهد كه خانوارهاي استفاده كننده؛ اتومیبل شخصی از ٣٢,٣ به ٣٢.٧، یخچال فریزر از ٤٩.٢ به ٥٠.٤، اجاق گاز از ٩٨.٣ به ٩٨.٤، جاروبرقی از ٦٦.١ به ٦٥.٩، ماشین لباسشویی از ٥٦.٠  به ٥٦.٥ و مایکروویو و فرهاي هالوژن دار از ٢.٠ به ٢.٣ درصد تغيير يافته است. همچنین درصد خانوارهای روستایی استفاده کننده از ماشین ظرفشویی با ٠.٥ درصد بدون تغییر بوده است.

 

– در سال ١٣٩٨ عمده ترین نوع سوخت مصرفی ٧١,٧ درصد از خانوارهای روستایی برای گرما، گاز طبیعی(شبکه عمومی) و ١٦.٤ درصد نفت سفید بوده است.

 

 

 

متوسط هزینه‌ها و درامد خانوار بر حسب استان

 

 

بررسي متوسط هزينه كل سالانه يك خانوار شهري نشان مي‌دهد كه استان تهران با ٧٢٧،١٧٥ هزار ريال بيشترين و استان كرمان با ٢٦٣،٢٠٧ هزار ريال كمترين هزينه را در سال ١٣٩٨ داشته‌اند.

 

همچنين استان تهران با ٨١٣،١٧٠ هزار ريال بيشترين و استان كرمان با ٣٤٠،٨٨٨ هزار ريال، كمترين متوسط درامد سالانه يك خانوار شهري را در سال ١٣٩٨ به خود اختصاص داده است.

 

بررسي متوسط هزينه كل سالانه يك خانوار روستايي نشان مي‌دهد كه استان البرز با ٤١٧،٧١٤ هزار ريال بيشترين و استان سيستان و بلوچستان با ١٤٦،٤٣٠ هزار ريال كمترين هزينه را در سال ١٣٩٨ داشته‌اند.

 

همچنين استان البرز با ٤٦١،٤٨٨ هزار ريال بيشترين و استان سيستان و بلوچستان با ١٢٨،١٠٤ هزارريال، كمترين متوسط درامد سالانه يك خانوار روستایی را در سال ١٣٩٨ به خود اختصاص داده است.

 

 

بنا بر این آمار؛ در سال ۹۸ متوسط درآمد کل سالانه اظهار شده هر خانوار شهری در استان خوزستان ۴۶میلیون و ۸۳۰ هزار تومان و متوسط هزینه آن ۴۲میلیون و ۶۵۰ هزار تومان بوده است

همچنین متوسط درآمد کل سالانه اظهار شده هر خانوار روستایی در استان خوزستان ۳۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و متوسط هزینه آن ۲۷میلیون و ۳۳۰ هزار تومان بوده است

 

IMG 20200623 103803 199 متوسط هزينه‌ سالانه‌ يك خانوار شهري و يك خانوار روستايي در سال ۹۸ چقدر بود؟

IMG 20200623 103806 382 متوسط هزينه‌ سالانه‌ يك خانوار شهري و يك خانوار روستايي در سال ۹۸ چقدر بود؟

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.