شناسایی و جذب ۶ هزار کودک بازمانده از تحصیل خوزستانی در ۳ سال گذشته

استاندار خوزستان از شناسایی و جذب ۶ هزار کودک بازمانده از تحصیل خوزستانی در بازه زمانی سال های ۹۶ تا ۹۸ در قالب طرح جامع شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل خبر داد. غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز یکشنبه ۸ دی ماه ۹۸ در آیین اختتامیه پروژه اجتماعی شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل

استاندار خوزستان از شناسایی و جذب ۶ هزار کودک بازمانده از تحصیل خوزستانی در بازه زمانی سال های ۹۶ تا ۹۸ در قالب طرح جامع شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل خبر داد.

شریعتی استاندار خوزستان 300x225 شناسایی و جذب ۶ هزار کودک بازمانده از تحصیل خوزستانی در ۳ سال گذشته

غلامرضا شریعتی پیش از ظهر امروز یکشنبه ۸ دی ماه ۹۸ در آیین اختتامیه پروژه اجتماعی شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل اظهار کرد: مجموعه اجرایی استان تاکنون ۲ طرح جامع بورس دانش آموزان مناطق کم برخودار و همچنین پروژه اجتماعی شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل را با هدف حرکت در راستای برقراری عدالت آموزشی در در سطح مناطق و نواحی آموزش و پرورش استان اجرایی کرده است.

وی با بیان اینکه طرح بورس تحصیلی جوانه ها به یک الگوی کشوری مبدل شده است؛ خاطرنشان کرد: در این طرح بالغ بر ۱ هزار و ۲۵۰ دانش آموز در سطح مناطق کم برخودار استان تحت پوشش بورس تحصیلی قرار گرفتند و به هر کدام از این دانش آموزان مبلغی معادل ۱۰ میلیون ریال پرداخت شد.

استاندار خوزستان در عین حال با اظهار اینکه طرح جامع شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل برای سومین سال پیاپی در استان خوزستان در حال اجرا شدن است؛ خاطرنشان کرد: در سال اول ۱ هزار و ۱۳۵ دانش آموز، در سال دوم ۲ هزار و ۵۵۰ دانش آموز و در سال جاری نیز بالغ بر ۲ هزار و ۳۷۳ دانش آموز بازمانده از تحصیل به چرخه تعلیم و تربیت بازگشتند.

شریعتی اضافه کرد: سازمان های مردم نهاد وظیفه سنگینی در حوزه جذب مشارکت خانواده در خصوص کمک به روند برقراری عدالت آموزشی در سطح استان ایفا می کنند در همین راستا حرکت به سمت رویکرد مشارکت محوری می بایست در اولویت برنامه های متولیان امر تعلیم و تربیت قرار گیرد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تعالی و توسعه جوامع مرهون توسعه نیروی انسانی است؛ تصریح کرد: بی شک تولید عمل منجر به ثروت می شود و این مهم تنها با وجود نیروی انسانی توانمند محقق می شود البته این مهم تنها با توجه به برنامه های جامع تعلیم و تربیت امکان پذیر خواهد شد. به عقیده کارشناسان این حوزه حرکت در راستا یک امر بطئی و تدریجی است و ممکن است در یک بازه زمانی چند ساله محقق شود.

استاندار خوزستان در پایان با اشاره به شناسایی و جذب بالغ بر ۶ هزار کودک بازمانده از تحصیل خوزستانی در در طول ۳ سال گذشته، توضیح داد: با تلاش های صورت گرفته توسط متولیان حوزه تعلیم و تربیت ضریب بازماندگی از تحصیل در خوزستان از ۲/۱۴ درصد به ۱/۹ درصد کاهش یافته است. امیدوارم روزی فرا برسد که هیچ یک از کودکان خوزستانی با پدیده بازماندگی از تحصیل مواجه نباشند‌./

همچنیم در این جلسه، مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با تاکید بر ضرورت توجه به مقوله عدالت آموزشی؛ بیان کرد: بر سال تحصیلی جاری بالغ بر ۲ هزار و ۳۷۳ دانش آموز بازمانده از تحصیل به چرخه تعلیم و تربیت بازگشتند.
کورش مودت پیش از ظهر امروز یکشنبه ۸ دی ماه ۹۸ در آیین اختتامیه پروژه اجتماعی شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل اظهار کرد: در استان خوزستان تاکنون بالغ بر ۵ هزار و ۴۳۵ کودک بازمانده ار تحصیل شناسایی شدند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۷۳ کودک جذب و به چرخه تعلیم و تربیت در خوزستان بازگشتند.

وی در ادامه با اشاره به علل بازماندگی از تحصیل در استان خوزستان، خاطرنشان کرد: مشکلات اقتصادی، مسائل فرهنگی، مهاجرت به خارج ار کشور و خارج از استان، بیماری و فوت از جمله مهمترین دلایل بازماندگی از تحصیل در استان خوزستان است.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان در عین حال با اظهار اینکه برقراری عدالت آموزشی از برنامه های اولویت دار مجموعه تعلیم و تربیت استان است، توضیح داد: ایجاد فرصت های برابر آموزشی برای همه دانش آموزان استان و جلوگیری از ایجاد پدیده بازماندگی از تحصیل از جمله مهمترین راهبردهای مجموعه تعلیم و تربیت استان در این خصوص است.

مودت ادامه داد: طرح شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل با همکاری کمک استانداری خوزستان و در راس آنها اداره کل امور اجتماعی و همچنین دادگستری، کمیته امداد، شبکه بهداشت و درمان، بهزیستی، صدا و سیما و ثبت احوال مشارکت داشتند. هم افزایی های صورت گرفته بین این دستگاه ها و نهادها زمینه ساز موفقیت پروژه شناسایی و جذب کودکان بازمانده از تحصیل در استان شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه روند کیفیت بخشی به شاخص های آموزشی با دستور مقام عالی وزارت آغاز شده است؛ توضیح داد: کارگروه ویژه وزارتی با دستور کار تدوین سند چشم انداز توسعه آموزش و پرورش تاکنون ۵ جلسه با حضور معاونین وزیر تشکیل داده است. این سند که ۳ بند فضای آموزشی، برقراری عدالت آموزشی و نیروی انسانی را پوشش خواهد داد؛ به زودی تدوین و توسط مقام عالی وزارت به هیات دولت ارائه خواهد شد تا اعتبارات لازم برای اجرای این طرح توسط هیئت وزیران تامین شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به کاهش محسوس آمار بازماندگان از تحصیل در استان، عنوان کرد: با تلاش های صورت گرفته توسط متولیان طرح شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل، میانگین بازماندگی از تحصیل از ۲/۱۴ درصد در سال گذشته به ۱/۹۶ درصد در سال جاری کاهش داشته است.

مودت در پایان گفت: امیدواریم با اجرایی شدن سند چشم انداز توسعه آموزش و پرورش خوزستان شاهد رشد کیفی شاخص های مجموعه تعلیم و تربیت استان در همه حوزه های عملکردی باشیم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.