برنامه ریزی برای پسا سیلاب باید انجام شود

رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه های خوزستان گفت: توجه به آسیب ها و شرایط دشوار پس از سیلاب از زمان جاری شدن سیلاب مهم تر است و باید برای این دوره برنامه ریزی جدی شود. حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی روز چهارشنبه در شورای فرهنگی جمعیت هلال احمر

رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه های خوزستان گفت: توجه به آسیب ها و شرایط دشوار پس از سیلاب از زمان جاری شدن سیلاب مهم تر است و باید برای این دوره برنامه ریزی جدی شود.

n83308024 73016801 300x225 برنامه ریزی برای پسا سیلاب باید انجام شود

حجت الاسلام و المسلمین سید محسن شفیعی روز چهارشنبه در شورای فرهنگی جمعیت هلال احمر خوزستان با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و هفته گرامیداشت هلال احمر بیان کرد: در سیلاب اخیر حجم عمده خسارت در حوزه کشاورزی بوده و به دلیل اینکه کشاورزان دست رنج یک سال خود را از دست دادند باید به مدت یک سال از کشاورزان آسیب دیده از سیل حمایت شود تا توانایی جبران محصولات از دست رفته خود را داشته باشند.
وی گفت: چتر حمایت هلال احمر به هر شکلی هست باید ادامه پیدا کند تا مردم سیل زده به شرایط عادی زندگی برگردند.
وی ادامه داد: به نظر من امسال در خوزستان از آغاز سال، روزها و هفته های هلال احمر است که به دلیل یک امتحان الهی که پیش روی جامعه ما قرار گرفت، سنگ محک این مجموعه خدمت رسان بود.
حجت‌الاسلام والمسلمین شفیعی با اشاره به حضور به موقع مردم و مسئولان در سیلاب فروردین امسال، گفت: در حادثه سیل امسال مردم و مسئولان درنگ نکردند و پای کار آمدند.
وی بیان کرد: مبارزه با سیل مبارزه جدی بود، آن هم سیلابی که براساس نظر کارشناسان در ۷۰ سال گذشته این حجم بارش را نداشتیم؛ این کار، کار بزرگی بود و رهبر معظم انقلاب در حکم انتصاب امام جمعه جدید اهواز فصلی از حکم را به تقدیر و تشکر از مردم خوزستان اختصاص دادند.
رییس دفاتر استانی نهاد نمایندگی رهبر معظم انقلاب در دانشگاه های خوزستان افزود: هلال احمر در سیلاب خوزستان به خوبی پای کار آمد و حضور داشت و این حضور پرشور و موثر جای تقدیر دارد.
وی بیان کرد: باید سیلاب اخیر ارزیابی و بررسی شود و نقاط ضعف و قوت تمامی بخش های درگیر در سیلاب مشخص شود.
وی با اشاره به جلب اعتماد مردم در این حادثه گفت: هلال احمر باید قدر این اعتماد را بداند و گزارشی از عملیات امدادرسانی و کمک های مردمی به مردم خوزستان را ارایه دهد تا این اعتماد و سرمایه اجتماعی برای حوادث بعدی حفظ شود.
از تاریخ ۱۸ اردیبهشت به مدت یک هفته به نام جمعیت هلال احمر نامگذاری شده است.
در سیلاب اخیر خوزستان ۹۱ اردوگاه اسکان برای سیل زدگان برپا شد و به بیش از ۲۵۶ هزار نفر سیل زده امدادرسانی انجام گرفت.
۲۱ شهرستان خوزستان دچار سیلاب و آبگرفتگی شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.