کد خبر : 19728
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 مهر 1400 - 9:02
مصرف بیرویه فست فودها موجب گسترش چربی کبد شده است
خبرهای مهم اهواز و دیگر شهرهای خوزستان را در پایگاه خبریKHUZTABبخوانید
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: مصرف بیرویه فست فودها و غذاهای پرچرب در جامعه موجب گسترش بیماریهای غیرواگیر و خطرناکی مانند چربی کبد شده است
به گزارش خوزتاب؛ از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی دزفول، داود سلمان پور روز یکشنبه در آیین تجلیل از مسوولان و کارشناسان مدیریت غذای و دارو در سالن آفتاب افزود: توجه و نظارت بر محصولات کشاورزی و تولیدات صنایع غذایی سلامت محور که با هماهنگی بین سازمانی و نظارتهای مستمر آنها انجام میشود میتواند سلامت جامعه را تضمین کند.
وی ادامه داد: متأسفانه مصرف بیرویه فست فودها و غذاهای پرچرب در جامعه در حال گسترش بیماریهای غیرواگیر و خطرناکی مثل چربی کبد شده است که این بیماری طبق آمارهای موجود یکی از خطرناک ترین و مرگبارترین بیمارها در آینده محسوب میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول گفت: همه ساله هفته آخر مهرماه شعارهایی در سطح جهانی و ملی مطرح میشود تا خط مشی و راهکاری برای فعالیت یکسال آینده باشد؛ شعار جهانی امسال، رفتار ما آینده را میسازد و شعار ملی، آگاهی، مدیریت، اصلاح الگوی مصرف غذایی برای مبارزه با کرونا است.
طبق تقویم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، همه ساله هفته آخر مهرماه بعنوان هفته غذا و ۲۴ مهرماه مصادف با ۱۶ اکتبر روز جهانی غذا نامگذاری شده است.
در این آیین از مسوولان و کارشناسان مدیریت غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی دزفول قدردانی شد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0